Baptistspejdernes uniform er fremstillet i kraftigt stof - velegnet til spejderbrug - i farven "French Blue". Fås i størrelser, der passer både den mindste og den største spejder! Leveres inkl. 13 knapper.

 

Når der skal vælges størrelse:

Målskema til uniformer finder du her: http://www.dbs.dk/fileadmin/dbs.dk/download/maalskema_uniformer.pdf

Husk der må gerne være plads til en trøje under uniformen.

Spejderuniform (Barn)

Pris: 370,00 DKK
Størrelse:
Spejderuniform med 2 lommer - børnestørrelser. Leveres inkl. korpsmærke og løse knapper. I øjeblikket medsendes et løst korpsmærke, som skal erstatte det korpsmærke, der sidder på højre brystlomme. Mange er i tvivl om størrelsen på uniformerne til deres børn: Husk der må gerne være plads til en trøje under uniformen og ligeledes plads til at barnet vokser. Uniformen er nemlig fremstillet af slidstærkt materiale. På siden http://www.dbs.dk/fileadmin/dbs.dk/download/maalskema_uniformer.pdf findes målskema til hjælp, når størrelsen skal findes.

Spejderuniform (Voksen)

Pris: 420,00 DKK
Størrelse:
Spejderuniform med 2 lommer - voksenstørrelser. Leveres inkl. korpsmærke og løse knapper. I øjeblikket medsendes et løst korpsmærke, som skal erstatte det korpsmærke, der sidder på højre brystlomme. Mange er i tvivl om størrelsen på uniformen Når den skal bestilles: Husk der må gerne være plads til en trøje under uniformen og ligeledes plads til du vokser(!). Uniformen er nemlig fremstillet af slidstærkt materiale. På siden http://www.dbs.dk/fileadmin/dbs.dk/download/maalskema_uniformer.pdf findes målskema til hjælp, når størrelsen skal findes